ADANA / CEYHAN - Kösreli Ortaokulu

Mrt

Öğrencilerimiz için deprem anı ve tahliye tatbikatı ile, deprem bilincini geliştirerek deprem sırasında ve sonrasında neler yapmaları ve nasıl davranmaları konusunda bilgilendirmeyi amaçlayan tatbikat öğrencilermizle beraber gerçekleştirildi.

Ara

"Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir." Öğretmenler gününü çeşitli etkinlik ve eğlencelerle coşkulu şekilde kutladık.

Kas

Atamızı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan bedenen ayrılışının 85. yılında, büyük bir özlem, minnet ve  saygı ile andık. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Ekm

"Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz!"

Cumhuriyetimizin 100. Yaşı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla, gururla kutlandı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü minnet ve saygıyla anıyoruz.

Emaneti cumhuriyetimizin daha nice 100 yaşlarına.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 1.ORTAK SINAV TAKVİMİ

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Haz

Robotik kodlama eğitiminin daha verimli ve etkin olması için kodlama sınıfımızın kurulumunu gerçekleştiriyoruz. Emek ve katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çocuklara armağanı 23 Nisan, 103. Yılında okulumuzda törenlerle kutlandı.

Mrt

"Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? 'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın."
Bu aziz günde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla anıyoruz. Ruhları şâd olsun.

Haz

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ